Keukens

De keuken, het kloppend hart van iedere woning.

Van modern tot klassiek en van design tot landelijk. Bereid heerlijke gerechten in een praktische omgeving geheel in uw eigen stijl. Voor iedere ruimte is een passende oplossing te vinden. Bespreek de wensen en de mogelijkheden voor uw thuissituatie. Deze worden op locatie met u besproken.

Wanneer u een keuken heeft samengesteld is het tijd voor de installatie.
Alle installatiewerkzaamheden zoals gas, water, afvoer en elektra worden compleet voorbereid, eventueel met uitbreiding van extra groepen ten behoeve van b.v. oven, kookplaat, vaatwasser, combimagnetron etc.

Wij kunnen in samenwerking met diverse leveranciers uw plavuizen en natuursteen vloeren leveren en leggen.
Eventueel in combinatie met vloerverwarming. Bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming, uiteraard voorzien van volledige garantie op de te behalen capaciteit.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Een jubileum! 12 1/2 jaar geleden is ons huis grondig door Dries opgeknapt. Douce, toilet en keuken werden kompleet gestript en opnieuw opgebouwd. Daarnaast is er een dakkapel op de bovenverdieping gezet voor extra kamerruimte. Een man een man, een woord een woord. Kwaliteit in producten, het hoge afwerkingsniveau en het vakmanschap van Dries verloochenen zich niet. Nog nooit problemen gehad en alles ziet er nog altijd strak uit. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze om destijds de opdracht aan Dries te geven. Kwaliteit betaald zichzelf altijd terug!

 2. Beste Dries, hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je de afgelopen maanden (juni-sept 2012) bij mij thuis gedaan hebt. Het is geweldig mooi geworden. En het eerste wat iedereen zegt als ze bij mij komen, of het nu de stoffeerder is of familie het doet er niet toe, het eerste wat ze zeggen is: hier is een vakman bezig geweest.
  10 jaar geleden heb je bij mij de badkamer en wc zo mooi gedaan, dat ik vanaf toen alleen met jou in zee wou gaan.
  Nu was de benedenverdieping aan de beurt. Een rigoreuze verandering en verbouwing. Een nieuwe keuken/ nieuwe vloer met vloerverwarming. verlaagd plafond in de hal met spotjes, alle muren gestuukt, en alles wat er verder bij komt kijken. Ik vind het ook fijn dat je alles zelf doet en dat er niet meer mensen bezig zijn. Zo is een verbouwing te overzien, en loopt alles perfect. Dries, wat ik bij jou ook zo waardeer is dat je meedenkt in alles en bovenal dat je het werk net zo doet als dat je het voor jezelf zou doen. Met de zelfde ijver en precisie.
  Dank zij jou heb ik nu ook nog 2 tuindeuren en een raam in de keuken, je stelde dat zelf voor. ik was er zelf niet opgekomen. Je kan echt werkelijk alles, bent door en door betrouwbaar, weet overal een oplossing voor, en daarnaast ben je een gezellige vent. Ik heb van de verbouwing genoten, iedere dag zag ik het mooier worden en ik heb ook je aanwezigheid heel gezellig gevonden. Ik vond het weer stil toen je klaar was. Ik zal jou iedereen aanbevelen en ik heb je visitekaartjes uitgedeeld. Vakmensen zoals jij zijn schaars. Zelf zal ik alles wat ik nog verder wil doen door jou laten doen.
  Ook alle dank aan Jolanda, die ook meerdere malen nog geholpen heeft.
  Groetjes, Marijke Valk

 3. Hey pa,
  We wilden even zeggen dat ons huisje echt super mooi wordt! Het is dan ook een flinke verbouwing hey. 2 badkamers, keuken, nieuwe puien + kozijnen, nieuwe vloeren naja wat is eigenlijk niet nieuw haha. Het duurt even maar dan heb je ook wel wat.
  Hopen dat we snel kunnen genieten van ons paleisje.

 4. Beste Dries,
  Graag wil ik je hierbij nogmaals bedanken voor de werkzaamheden die je onlangs bij ons hebt uitgevoerd. Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Onze verwachtingen zijn waargemaakt met als resultaat een nieuwe badkamer en keuken waar we elke dag opnieuw plezier van hebben. Aan het verloop van de werkzaamheden en het prettige overleg met jou tijdens de verbouwingen hebben we een heel goed gevoel overgehouden. Daarom kunnen we jou ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele aannemer die echt waarmaakt wat hij beloofd, en die tevens werkt voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs.
  Hartelijke groet,
  Cees van der Touw

 5. Hoi Dries,
  Als eerste wil ik jou nog een fijn en succes vol 2009 toe wensen namens mij en Cynthia. En ik wilde je bij deze nog bedanken voor het mooi staaltje werk dat je bij ons heb afgeleverd. We wonen er nu zo’n half jaar en we hebben echt al veel super reactie gekregen op onze badkamer en de toiletruimten en niet te vergeten het mooie tegelwerk bij de keuken echt super. Hoop je voor onze nieuwe klus ook weer in te kunnen schakelen, dan weet ik zeker dat als goed komt en dat we zeker goed advies krijgen en dat is toch wel een heel fijn gevoel.
  Groet Mario en Cynthia.

 6. Al weer een tijdje geleden heeft Dries onze woning gestript en weer opgebouwd. Niet alleen luisterde hij naar onze wensen, hij kwam zelf met prima suggesties. Het is iemand die nog “ouderwets” eer van zijn werk heeft. Dries is niet alleen een vakman en maar ook een prima kerel die je daardoor makkelijk een paar weken over de vloer kan hebben. Ook zijn service is uitstekend, zo heeft ie onlangs nog een uitermate ingewikkeld elektriciteit probleem bij ons in een mum van tijd opgelost (ok, hij heeft alleen de schakelaar omgezet, maar toch). Dries, het ga je goed, en met wat geluk, wordt je cluppie in 2076 weer een keer kampioen.

 7. In 2005 hebben wij een huis uit 1903 gekocht waar heel veel aan moest gebeuren. In onze omgeving alleen maar drama verhalen over aannemers. Via een tip (nog bedankt Henk!) en een tevreden referentie met Dries in contact gekomen. Van oktober 2005 tot maart 2006 is Dries bij ons aan de gang geweest om hééél veel te veranderen en naar onze smaak te maken: keuken, 2 badkamers, elektriciteit, gas en water, verwarming, muren verplaatsen, complete dakopbouw vervangen, vloeren aanpassen, plafonds enz, enz. We zijn heel blij hoe de zaken zijn gelopen (en nog lopen, want op het moment is hij weer met wat zaken bezig). Punten die voor ons heel belangrijk zijn geweest: goed luisteren naar onze wensen en ze écht begrijpen. Daarna: terugkomen met allerlei ideeën die we zelf niet hadden kunnen bedenken. In dat gedeelte van het proces ook eerlijkheid: Dries zegt het gewoon als hij iets niet goed/mooi vindt en waarom hij dat vindt. Na alle besluiten volgt het werk en … een schitterend resultaat. Belangrijk voor ons was ook dat de zaken goed en degelijk worden gedaan: we zijn van plan hier lang te wonen en ‘even met een lik verf de zaak verstoppen’ is niet onze stijl, en die van Dries ook niet!
  Last but not least: de manier waarop alles gelopen is, was uitermate prettig. Serieuze besluiten genomen en ook gelachen. Gewoon gezellig.
  We zijn heel gelukkig met hoe alles is verlopen. En onze 3 kinderen vragen nog geregeld wanneer Dries weer eens komt…
  Dries, nogmaals bedankt!
  Jos en Christine van der Klauw

 8. Hallo Dries,
  Mooie website, ik heb de site van de verbouwing in den Haag bekeken,
  wat een klus en wat is dat in een paar maanden al veranderd. Het lijkt inderdaad schitterend te worden . Veel succes verder!
  Groeten Tineke