Badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en toilet voor uw woning?
De mogelijkheden op het gebied van douchesystemen en baden zijn eindeloos. Voor een goed advies wordt de thuissituatie geïnventariseerd, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Wij denken met u mee en kunnen u adviseren over de mogelijkheden voor de indeling en het materiaal gebruik. Bespreek uw wensen met ons en we realiseren samen uw droombadkamer.

Wanneer u een badkamer of een toilet heeft uitgezocht, dan kunnen wij u al het werk uit handen nemen, inclusief installatie- en timmerwerkzaamheden en wand-, vloer-, en plafondafwerking
, zodat u kan gaan genieten van uw droombadkamer en toilet.

45 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Dries en Ben hebben onze badkamer en het toilet gerenoveerd. Wat een geweldige vakmannen zijn dit! Super blij zijn wij met het resultaat en genieten er enorm van. Bedankt voor jullie vakmanschap, kundigheid en betrokkenheid. Heel veel waardering voor jullie inzet!

 2. Voorjaar 2018, die badkamer moest toch ‘gedaan’ worden.
  Na 159 kgs stof en 569 koppen koffie later hebben we toch een badkamer waar we alleen maar van konden dromen.
  Prachtig tot in de kleine details, dat beetje extra is ook geen probleem. De praktische kant van bepaalde ideeen werden ook regelmatig even onder de loep genomen!
  Met als resultaat dit stukje vakwerk. Ik raad Dries Boom (en site kick Ben) dan ook voor de volle 150% aan.
  Mijn aankomende keukenverbouwing zal wat mij betreft weer onder het vakkundige oog van Dries gedaan worden!

 3. Wij zijn ontzettend blij dat wij de verbouwing van onze badkamer door Dries Boom hebben laten uitvoeren. Hij had goede ideeen over het optimaal benutten van de ruimte, kwam alle afspraken na, werkt erg netjes en is ook gewoon een heel fijn mens. Samen met zijn zoon Ben hebben ze echt keihard gewerkt om onze droombadkamer te realiseren. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare vakman die doet wat hij beloofd kun je met een gerust hart Dries Boom bellen! Nogmaals bedankt Dries en Ben!!

 4. Enkele maanden geleden heeft Dries onze badkamer verbouwd. Wij kregen zijn naam en adres via onze leverancier en er werd vakwerk beloofd. En dat is er ook gekomen! Wij wilden onze doucheruimte vernieuwen terwijl de rest van de badkamer behouden moest blijven. Liefst schadevrij! Beiden zijn feilloos gelukt! Naast het uitvoeren van afgesproken werk is de vensterbank nog eens aangepast en is de vloerverwarming ook in de doucheruimte zelf gelegd, na het verwijderen van de oude douchebak. Suggestie van Dries!
  Dat soort dingen waarderen wij zeer, een vakman die meedenkt bij dingen waar je zelf niet aan hebt gedacht! Wij douchen weer heerlijk en het is ook veel stiller voor diegenen die in de kamer er naast slapen…..

 5. Ook al is onze badkamer aan de kleine kant; Dries en zijn zoon Ben hebben er een prachtige badkamer van gemaakt. Aan de keukentafel werd met koffie begonnen en daarna gingen ze hard aan de slag. Het resultaat is erg mooi geworden, nogmaals bedankt heren!

  Omdat Dries een douchecabine meenam hebben we tijdens de verbouwing toch heerlijk kunnen douchen 🙂

 6. Dries Boom.
  Een man die zijn afspraken nakomt !
  Eerst de bestaande badkamer inclusief de vloer er uit gesloopt daarna een prachtige badkamer ingebouwd ,met het juiste gereedschap en vakkennis een prachtig stuk werk geleverd.
  Onze complimenten het is een plaatje geworden.

  Fam. van Ballegooie.

 7. En nog een tevreden klant?! 🙂

  Vanaf het eerste contact tot de bevestiging van de laatste accessoires zijn wij heel blij met de hele gang van zaken en vooral ook het eindresultaat, onze prachtige nieuwe badkamer. Ook bijkomende werkzaamheden zoals de aanleg van een afvoer voor de wasmachine die verplaatst is naar zolder en de nieuwe ventilatie zijn vakkundig uitgevoerd.

  De samenwerking tussen Dries, onze contactpersoon bij Van Munster en ons verliep ook op rolletjes wat erg belangrijk is bij zo’n groot project.

  We hopen in de toekomst nog eens gebruik te kunnen maken van Dries en niet te vergeten zijn bekwame en vriendelijke zoon?!

  Groetjes Eveline en Corne

 8. Beste Dries,

  7 juli 2014 heb je ons verblijdt met je komst. Je kwam om onze badkamer een totale metamorfose te laten ondergaan.
  Dit hebben we de eerste twee dagen dan ook ervaren, alles moest eruit, twee lagen tegels op de wanden, drie lagen tegels op de vloer!
  Daarnaast werden alle afvoeren en toevoer waterleiding compleet vervangen.
  Je werkt volgens een vast patroon, we begonnen de dag met koffie en een eerste blik in de krant, alle actuele onderwerpen werden besproken, of dit nu het WK voetbal was of een ander onderwerp. Daarna ging je hard aan de slag, niet onder de meest ideale omstandigheden, het was n.l. tropisch warm. Geleidelijk aan zagen wij onze vertrouwde badkamer veranderen in een eigentijdse douchekamer (zo noemt onze kleindochter het). Na ongeveer 2,5 week was de klus geklaard, er waren nog wat kleine zaken die opgelost moesten worden, ook dit was super snel gebeurd.
  Na jouw vrijgave gaan wij genieten van onze mooie douchekamer.
  Als mensen ons vragen wie deze mooie douchekamer heeft gemaakt zullen we je zeker aanbevelen!
  Dries je bent een vakman eerste klas, we wensen je veel succes!

  Carla&Jan

 9. Beste Dries,
  Quote:

  Dries Boom, een ALL-ROUND VAKMAN.
  Dries heeft onze toiletten, douche en badkamer zeer vakkundig gerenoveerd. Voorts heeft hij zijn ervaring gedeeld en ons volledig begeleid in het maken van de juiste technische keuzes. De nieuwe toiletten/badkamer zien er uitstekend uit en je kunt gelijk zien dat hier een TOP vakman met liefde voor zijn werk en ervaring, aan het werk is geweest. Ook alle voorkomende elektrische voorziening en vloerverwarming en cv werden door hem verricht. Dries is iemand die zich aan tijd, prijs en afspraak houdt, is opgewekt en werkt in hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden met zijn samenwerking en het resultaat.
  Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
  Bert & Jeliza – Zwijndrecht

  unquote,

  groet,
  Bert & Jeliza

 10. Onze badkamer moest heel nodig aangepakt worden. Dat heeft Dries de afgelopen weken gedaan. Het resultaat is heel erg mooi geworden.
  Dries is een gedreven en hard werkende vakman. Was nog gezellig ook.
  We zijn erg blij met onze compleet verbouwde badkamer.
  We kunnen hem iedereen aanraden.
  Bedankt Dries.
  Groeten van Willeke en Peter

 11. Ziet er prachtig uit Dries!! Leuk dat je ook onze badkamer in je “showroom” hebt gebruikt.
  Succes

 12. Beste Dries,
  Na het stofhappen en een week wachten konden wij gebruik maken van onze mooie badkamer, heerlijk hoor in het bad en douche, Hij is helemaal naar onze zin, en wij beginnen hem steeds mooier te vinden. Bedankt!!

 13. Dries heeft de afgelopen zomer onze badkamer compleet nieuw opgebouwd en dat is een prima ervaring geworden. Dries staat niet alleen garant voor vakwerk in de installatie – binnen de afgesproken tijd – maar ook voor een zeer persoonlijke inspanning in het voor en na traject. Zo werd ons project zijn project, waarbij elk detail naar wens afgewerkt moest worden. Wij denken dat elke verbouwing die Dries uitvoert een deel van hem wordt.
  Wij zijn zeer tevreden.
  Peggy & Jos

 14. Vanochtend heerlijk gedoucht in de nieuwe badkamer, wat een traktatie! Een regendouche waar je helemaal onder kunt staan, kijkend naar een optisch heel ruime badkamer.
  Dries, bedankt voor de perfecte afwerking, vlotte werken (precies binnen afgesproken tijd) en prettige aanwezigheid!

 15. Beste Dries,
  Ja, is het eigenlijk wel onder woorden te brengen hoe mooi jij alles bij ons verbouwd hebt? Na de badkamer, toilet, ramen/kozijnen was de zolder aan de beurt. We hebben er een etage bij gekregen en het is echt prachtig geworden. Kwaliteit is jouw handelsmerk en dat merk je aan alles. Bovendien ben je ook nog eens een reuze gezellige man, op gezette tijden een grote cappuccino en wat lekkers erbij…
  Wanneer er nog eens een klus is, dan nodigen we jou weer uit.
  Tom en Nelleke

 16. Als vervolg op ons bericht van 17 maart 2011 heeft Dries nu ook vloerverwarming aangelegd en tevens plavuizen gelegd. Ook onze toilet heeft hij volledig gerenoveerd en onze schuur.
  Het is heel mooi geworden . Prachtig vakwerk. Wij blijven erbij geen winkelketen meer in ons huis en wij bevelen Dries dan ook aan al onze vrienden en kennissen van harte aan.
  Dries en Jolanda hartelijk dank voor jullie werk en inzet.

 17. Nadat Dries 2 jaar terug ons toilet had opgeknapt heeft hij nu onze badkamer geheel gestript en opnieuw opgebouwd, en wel op de manier die Dries eigen is: met grote precisie en vakmanschap. Nu hebben we een prachtige badkamer en een goed werkend ventilatiesysteem waardoor we ook zijn verlost van kookluchtjes op zolder. Klasse Dries.
  Volgend jaar een nieuwe pui en dubbel glas op de bovenverdieping!!!

 18. Deze week werd ons geheel gerenoveerde nieuwe toilet opgeleverd. Het perfectionisme van Dries in z’n activiteiten zoals installatie, tegelwerk,timmerwerk en montage van de accessoires heeft duidelijk z’n vruchten afgeworpen. Alles werkt prima en e.e.a. ziet er weer perfect uit !
  Bedankt Dries en wellicht tot ziens.
  Fam. Wassenaar Alblasserdam

 19. Dries heeft in juli 2011 onze badkamer gedaan. Hij heeft ´m omgetoverd van een schimmelig hok, naar een pracht badkamer. Hij geeft je advies, wat je wel en niet moet doen.
  Onze badkamer is vrij klein, maar we hebben alles er in gekregen wat we wilden. Is nu mijn badkamer paleisje. Het is een ontzettend aardige vent, als je wat aan ‘m vraagt doet hij het voor je, tenzij hij het echt niks vind en een betere optie heeft.
  Ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen. Hij werkt heel netjes en binnen de afgesproken tijd. Ik geef hem een dikke 10.
  Dank je wel Dries! Als we weer een klus hebben, ben jij de eerste die we bellen.

 20. Ik ben nogal kritisch als het om referenties gaat, maar in dit geval wil ik een uitzondering maken. Dries heeft mijn badkamer en toilet gemaakt. Ik dacht dat vakmanschap niet meer bestond maar wel dus. Mijn badkamer en toilet zien er nu perfect uit. Opvallend aan de manier van werken van Dries, is de kwaliteit die hij levert. Menigmaal heb ik de opmerking gehoord wat ik zelf niet wil doe ik jou ook niet aan en dat heeft hij ook bewezen. Hij wil geen kunststof afwerkrandjes, wel in 45 graden gezaagde tegeltjes, dat getuigd voor mij van vakmanschap.
  Dries bedankt

 21. Dries heeft onze badkamer in december 2010 volledig gerenoveerd.
  Wij hebben gezien dat hij een grote vakman is, die veel plezier heeft in zijn werk en er ook voor zorgt dat alles perfect in orde komt. Hij heeft altijd met ons overlegt als er meerdere mogelijkheden waren en ons prima geadviseerd. Dries werkt schoon en netjes en is volledig te vertrouwen. Komt zijn afspraken na. Sinds we Dries hebben leren kennen willen geen andere meer. Voor onze volgende klus (de woonkamer voorzien van plavuizen en vloerverwarming voorzien en de toilet renoveren) zullen we hem dan ook zeker inschakelen. Bij ons geen winkelketen meer over de vloer.
  Fam. A. Maris Spijkenisse.

 22. Beste Dries (en Dave natuurlijk),
  Het is een dikke week geleden dat je de klus bij ons hebt geklaard. Een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. Het is erg mooi geworden. Iedereen die komt kijken vindt het een stukje vakmanschap. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar alles werkt ook goed.
  Na jaren van ergernis zijn we blij dat jij ervoor gezorgd hebt dat alles nu wel goed werkt.
  Mocht er nog iemand gaan verbouwen dan zullen we je zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. DRIES en Dave Heel Hartelijk bedankt voor alles!
  Lisanne, Joèlle, Eline, Jens en Alice Koopmans

 23. Eind 2009 leerden we Dries als aannemer kennen via de Trappenspecialist. Zijn vakmanschap bij het bevestigen van de nieuwe trap en het groter maken van het trapgat (door een kamermuur boven af te breken en dwars door een steunbalk heen te gaan waarvoor een andere steunconstructie gemaakt moest worden ) viel ons toen al op en toen hij een erg leuk advies gaf voor de renovatie van de badkamer boven en de WC beneden was de keuze niet moeilijk en besloten we verder met hem in zee te gaan.
  In het 40-jarige dijkhuis is werkelijk alles scheef en het is onvoorstelbaar hoe mooi Dries het tegelwerk heeft afgeleverd.
  Boven werd de deur tussen slaapkamer en badkamer weggemetseld, het bad werd gesloopt en vervangen door een prachtige inloopdouche met glazen wand. Beneden werd de WC-ruimte uitgebreid, de ingang verplaatst naar de zijkant en de verwarming uit de hal op de nieuw ontstane muur gehangen. En ook deze ruimte werd weer schitterend betegeld. Tja, al dat hakken en breken met de daarbij behorende stofwolken vielen ons niet mee en we zijn dan ook een tijdje \\\” gevlucht\\\” naar het huis van mijn partner. Dat zegt iets over ons vertrouwen in Dries denk ik.
  Het leuke bij Dries is dat hij niet alleen uitvoert maar ook heel actief en origineel meedenkt. Hij heeft ook prachtige plannen geschetst voor een aanbouw aan het huis voor een nieuwe keuken en uitbreiding van de woonkamer. Daar gaan wij serieus over nadenken en verder praten.Want dat is wel even wat ingrijpender dan wat er tot nu toe gebeurd is.
  En wie weet willen wij over een paar jaar helemaal niet meer naar een appartement in Rotterdam! Dries, heel erg bedankt voor je werk en gezelligheid en tot na de zomer! En we zullen hard duimen voor Feijenoord natuurlijk!
  Groeten van Jenny en Ger

 24. Beste Dries. 12 jaar geleden heb je bij ons de badkamer ingericht. Wij waren daar zeer tevreden over. Het ziet er nog steeds hardstikke gaaf uit. Dat je na al die jaren ook nog eens een gratis service dienst bij ons verrichtte, toen dat nodig was, viel bij ons zeer in de smaak. Hartelijke groeten, Bert Zaal Alblasserdam.

 25. We zijn uitermate tevreden over onze nieuwe w.c. We wonen in een oud huis met hier en daar scheve ruimtes. Met onze wensen is Dries aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn.
  De oude w.c. is volledig gestript, muren zijn dusdanig gestuukt dat de tegels prachtig recht zitten. De afvoer is veranderd en de vloer is eerst gegoten in beton en vervolgens netjes getegeld. Voor ons opvallend is dat Dries netjes werkt; overal waren kleden opgehangen tegen de stof. De flessen 7-up light waren aan Dries wel besteed. Nogmaals hartelijk dank voor je werkzaamheden.

 26. Beste Dries,
  Wij willen je geweldig bedanken voor de prachtige badkamer en wc die je voor ons hebt gemaakt. Het stof zijn we, nu alles weer is opgeruimd, helemaal vergeten en wat blijft is een prachtig staaltje vakmanschap. Ongeveer 5 weken heb je bij ons vertoefd en het was een gezellige periode. Dries is een prima man om in huis te hebben, die een luisterend oor heeft bij vragen en in alle opzichten met de klant meedenkt. Hij levert een knap stuk werk af en is een perfectionist tot in zijn tenen. Nogmaals geweldig bedankt Dries voor de fijne manier van samenwerken. Bij een volgende verbouwing ben jij de eerste die we bellen.

 27. Beste Dries,
  Enorm bedankt voor de fantastische renovatie c.q. uitbreiding van onze badkamer. Het advies had je al eerder gegeven toen je onze dakkapel plaatste een aantal jaren geleden. Het resultaat is perfect, we hadden dit veel eerder moeten doen. Volgens een aantal van mijn kennissen (die er echt verstand van hebben) is het vakwerk met een hoofdletter V. Daarnaast was de samenwerking met jou deze keer ook deze keer weer zeer plezierig. Nu over een aantal jaren de toilet nog !!!!
  Hartelijke groeten, Hanneke en Peter van Langeveld

 28. Ik was al langer op zoek naar een vervanging van mijn oude badkamer en na verschillende bedrijven gevraagd te hebben dacht ik ik ga eens zoeken op internet en daar kwam ik dries tegen met allemaal goede recensies. Ik heb niet verder gezocht en gebeld.Het was meteen bingo,hij heeft alles verwijderd,wat bruikbaar was weer geplaatst en alle werkzaamheden alleen uitgevoerd zoals slopen,elektriciteit,afvoer, vloer tegelen,muren tegelen enfin echt alles en keurig alle afval meegenomen.Dries petje af en ik wil je wel zeggen zulke harde werkers kom je niet vaak tegen. Dries, ga nu niet naast je schoenen lopen dat doen je klanten wel die allemaal apetrots zijn op hun nieuwe aanwinst,net zoals ik. Ik hoop je binnenkort weer te zien voor het volgende karwei en ik hoef niet te denken als dat maar goed gaat,want vraag het aan Dries en het komt dik voor elkaar.
  Groetjes Toos Tubbing
  P.S.Wil je bij de accessoires ook nog een handgreep bestellen.

 29. Een referentie voor Dries schrijven is eigenlijk heel saai, er is namelijk weinig op hem aan te merken. De afgelopen drie weken heeft hij mijn zeer gedateerde badkamer en toilet omgebouwd tot ware paleisjes. Gelet op eerdere referenties (die ik uiteraard allemaal gelezen had) waren mijn verwachtingen hooggespannen en ik kan niet anders zeggen dan dat ze dubbel en dwars zijn uitgekomen. Wat zal ik hier veel plezier van hebben! Dries bedankt en I’ll spread the word..
  Groetjes Bianca

 30. Dries, wat ons betreft heb je een vijf sterrencertificaat verdient.
  We moeten Michelin zover zien te krijgen dat ze eens bij jouw werk komen kijken.
  Met vriendelijke groet, Nelleke en Tom

 31. Hoi Dries en Jolanda,
  Een collega probeert alleen een badkamer in zijn huis te realiseren. Dit gaat niet helemaal vlekkeloos. Ik zal hem jouw adres geven. Dan weten wij zeker dat hij weer wat vaker op kantoor is en dat hij kan genieten van een mooie badkamer.
  Groetjes Erina

 32. Wij wonen nu alweer bijna een half jaar in ons volledig verbouwde huis in Breda. Dries heeft een zeer belangrijk aandeel in onze verbouwing gehad. Twee saaie badkamers moesten eruit en van de grond af aan weer opgebouwd worden. Deze klus heeft Dries op zich genomen en hij heeft werkelijk perfect werk afgeleverd. Nog iedere dag genieten wij van onze prachtige nieuwe badkamers. Ook van onze vrienden krijgen wij veel complimenten. Kortom, wij zijn enorm tevreden en raden iedereen die een echt mooie badkamer wil hebben aan: huur deze man in!
  Groeten, Taco en Annemarie van der Dussen uit Breda

 33. Dries is een goede baas ik werk met hem en ik heb het goed naar mijn zin.
  En zeker wat hij maakt is goed.
  Groetjes Cor de Jongh

 34. Dries is een absolute perfectionist, alles wat hij maakt is perfect afgewerkt. Een aanrader!

 35. Via deze weg willen wij jou van harte bedanken voor het plaatsen van onze badkamer. Wij zijn met jouw werk, wat jij verricht hebt zeer tevreden. Ieder dag genieten wij van onze badkamer die zo voortreffelijk is geplaatst door jou. Mochten mensen toch nog twijfelen aan jou kunnen, mogen ze ons altijd mailen. Dus mensen als u een goede vakman zoekt, stop met zoeken!
  Groetjes, Lia en Marco van Oostenbrugge

 36. Hoi Dries en Jolanda,
  Leuke webside hoor!!!!!!!!!!We wonen dan wel in Lochem maar mochten we een nieuwe badkamer willen dan zijn we bij jullie zo te zien aan het goede adres!!!!!!!
  Groetjes Herbert, Henriëtte en Pim van het Reve

 37. hey pa en ma,
  leuke site hoor.
  wanneer kom je nou eens bij ons een mooie badkamer maken groetjes..

 38. Dries, leuke website, ook leuk dat je foto’s van onze badkamer erop hebt geplaatst. Binnenkort bellen we je weer voor een nieuw klusje. Dit keer alleen niet zo’n omvangrijk project.We genieten nog elke dag van onze fijne badkamer.
  Veel succes verder en groetjes aan Yolanda en de kids.

 39. Hallo Dries & Jolanda,
  Gefeliciteerd met jullie mooie en nieuwe website. Het ziet er zeer professioneel en verzorgd uit. Veel succes!!
  Groetjes, Henk & Inge Beverloo

 40. Hallo Jolanda en Dries,
  Gefeliciteerd met de mooie website. Net als uit jullie werk blijkt ook hieruit: kwaliteit gaat boven kwantiteit en van die meerwaarde hebben wij nog altijd veel plezier! Veel succes en nieuwe opdrachten.
  Michel en Marianne.

 41. Hallo Dries,
  Gefeliciteerd met je mooie website. Wij wisten natuurlijk al lang dat jij een vakman bent en alleen maar kwaliteit aflevert.
  Groetjes Ton en Helga

 42. Hoi Dries,
  Ziet er gelikt uit die website.
  Nogmaals bedankt voor het maken van een super badkamer.
  Het is alweer een aantal jaar geleden maar we genieten er nog elke dag van.
  Henk en Yvonne

 43. Hallo Dries en Jolanda,
  Ziet er goed uit de site, nog dank voor de schitterend aangelegde badkamer afgelopen jaar.
  Groetjes en succes,
  Ben en Belinda

 44. Hoi Dries en Jolanda,
  Jullie hebben een mooie Website, hoop dat het jullie veel werk opbrengt.
  Groeten, Marianne van Lent